gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Ruv 
	    	Utilizator

Ruv 
	    	Utilizator	    

Ruv 
	    	Utilizator

Ruv 
	    	Utilizator	    

ContSters284944	                   

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am un copil in varsta de 20 de ani, student in anul I, si nu a mai primit pensia alimentara de 3 luni, de cand a intrat la ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters284944	                   

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am un copil in varsta de 20 de ani, student in anul I, si nu a mai primit pensia alimentara de 3 luni, de cand a intrat la ... (vezi toată discuția)

mateiniko	                   

Buna seara.As dori sa aflu daca copii sunt la facultati private mai beneficiaza de pensie alimentara?din prima casatorie am doi copii care acum au varsta de 20 ... (vezi toată discuția)
	                    mateiniko	                   

Buna seara.As dori sa aflu daca copii sunt la facultati private mai beneficiaza de pensie alimentara?din prima casatorie am doi copii care acum au varsta de 20 ... (vezi toată discuția)

ferdis	                   

Buna, sunt nou aici si recunosc ca am intrat doar pentru o problema. 
Sunt student, anul 2, si am o problema. Parintii mei sunt despartiti si tata mi-a ... (vezi toată discuția)
	                    ferdis	                   

Buna, sunt nou aici si recunosc ca am intrat doar pentru o problema. 
Sunt student, anul 2, si am o problema. Parintii mei sunt despartiti si tata mi-a ... (vezi toată discuția)