avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Asociatii de pasunat
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Asociatii de pasunat

Spuneti-mi si mie va rog daca exista si daca da, care este actul normativ ( Ordinul Ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale) care reglementeaza modul de infiintare, organizare si functionare a asociatiilor de pasunat conform Legii 214/15.11.2011.
Cumva o societate agricola infiintata conform Legii 36/30.04.1991 poate fi recunoscuta de catre M.A.P.D.R. ca grup de producator =asociatie de pasunat?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Membru in mai multe asociatii agricole popcameliaioana popcameliaioana Buna ziua, ma intereseaza sa stiu daca o persoana care se ocupa cu cresterea animalelor poate fi inscrisa cu animalele in mai multe asociatii agricole (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie raveanuraluca raveanuraluca Se poate infiinta o asociatie agricola intre srl-uri?Se poate ca asociatia sa aiba domenii activitate diferite? (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa contina un proiect pentru constituirea unui grup de producatori? CLUDI CLUDI Buna dimineata, M-ar putea ajuta cineva in legatura cu ce trebuie sa contina un proiect pentru constituirea unui grup de producatori in cadrul sectorului ... (vezi toată discuția)