yvk 
	    	Utilizator

yvk 
	    	Utilizator	    

andreigrigoriu 
	    	Moderator

andreigrigoriu 
	    	Moderator	    

Florin023 
	    	Utilizator

Florin023 
	    	Utilizator	    

yvk 
	    	Utilizator

yvk 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 narcyssycran	                   

daca fica-mea e nascuta in italia,ce cetatenie are?si de ce? (vezi toată discuția)
	                    narcyssycran	                   

daca fica-mea e nascuta in italia,ce cetatenie are?si de ce? (vezi toată discuția)

mihaelllatya	                   

Am o fetita de 4 ani, pe care am nascut-o in Italia. Pe certificatul de nastere de acolo este trecuta cu cetatenie romana. Am venit cu fetita in Romania cand ... (vezi toată discuția)
	                    mihaelllatya	                   

Am o fetita de 4 ani, pe care am nascut-o in Italia. Pe certificatul de nastere de acolo este trecuta cu cetatenie romana. Am venit cu fetita in Romania cand ... (vezi toată discuția)

camelia rusescu	                   

sint nascuta in italia. mama mea era cetatean roman iar tatal meu avea cetatenia romana dar si italiana. Eu m-am nascut deci cu cetatenia italiana dar credeam ... (vezi toată discuția)
	                    camelia rusescu	                   

sint nascuta in italia. mama mea era cetatean roman iar tatal meu avea cetatenia romana dar si italiana. Eu m-am nascut deci cu cetatenia italiana dar credeam ... (vezi toată discuția)