Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stagiu de cotizare in sistemul public de pensii

Buna seara,
In perioada 1980- 1985, pe langa stagiul de cotizare realizat ca urmare a contractului individual de munca - economist la o intreprindere, am avut o catedra la liceul seral, ca un al doilea job pe durata fiecarui an scolar si pentru care am primit un salariu separat de job-ul de baza.
Intrebare: Perioada respectiva, dovedibila cu adeverinta de la unitatea respectiva de invatamant constituie stagiu suplimentar de cotizare la fondul de pensii?
Multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 22:14, 9 Aprilie 2012
Perioada mentionata nu constituie stagiu suplimentar. Veti avea doar punstaj de pensie mai mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sc. profesională este considerată vechime la pensionare ?bună ziua . am absolvit sc profesionala in cadrul liceului nr ... Lautaru Costel Lautaru Costel Bună ziua . Am absolvit sc profesionala in cadrul liceului nr 15 industrie alimentara si extractie bucurești in perioada 1985-1987 ( 1 an și 6 luni) având ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime in serviciu Anghelache Florina Anghelache Florina Care sunt pasii de urmat in vederea obtinerii unei adeverinte de vechime in serviciu, pentru o perioada lucrata fara carte de munca? Concret: - dupa ... (vezi toată discuția)
Cum se acorda sporul de vechime in invatamant? Radu_Cri Radu_Cri Buna ziua. Va rog sa ma clarificati in urmatoarea problema. Lucrez neintrerupt in invatamant incepand cu 1 septembrie 2007 pana in prezent. Am luat ... (vezi toată discuția)