Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

nicoleta74 
	    	Utilizator

nicoleta74 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 OUATU-BOT VALERIU	                   

Care este varsta de pensionare a functionarilor publici MEDICI - 62 sau 65 de ani ?
Legea 264/2007 pentru modificarea si completarea Legii 95/2006 privind ... (vezi toată discuția)
	                    OUATU-BOT VALERIU	                   

Care este varsta de pensionare a functionarilor publici MEDICI - 62 sau 65 de ani ?
Legea 264/2007 pentru modificarea si completarea Legii 95/2006 privind ... (vezi toată discuția)

CorinaP85	                   

Buna ziua
As dori sa va intreb in baza carui articol de lege inceteaza raportul de serviciu a unui consilier care se pensioneaza la cerere?
 (vezi toată discuția)
	                    CorinaP85	                   

Buna ziua
As dori sa va intreb in baza carui articol de lege inceteaza raportul de serviciu a unui consilier care se pensioneaza la cerere?
 (vezi toată discuția)

cozette	                   

Am o intrebare: - am o vechime in munca de 31 ani si varsta de 50 ani si sunt functionar public. Din 2011 am certificat de incadrare in grad de handicap ... (vezi toată discuția)
	                    cozette	                   

Am o intrebare: - am o vechime in munca de 31 ani si varsta de 50 ani si sunt functionar public. Din 2011 am certificat de incadrare in grad de handicap ... (vezi toată discuția)