avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credeti ca este bine???
Discuție deschisă în Executare silită

credeti ca este bine???

Buna seara,
supun atentiei dumneavoastra urmatoarea speta,
am facut o contestatie la executare silita,mi-a fost respinsa ca tardiv introdusa,desi nu este asa,am facut recurs dar nu am depus motivele decat la prima zi de infatisare in fata instantei(nu am stiut ca trebuie depus in termen de 15 zile de la data cand ti-a fost comunicata hotararea,#-o#-o#-o,bineanteles ca s-a ridicat exceptia de decadere din drept de a mai face recurs,drept pentru care mi-a fost respins.
Acum vreau sa depun o contestatie in anulare,avand in vedere ca nu s-a discutat fondul cauzei nici la prima instanta nici la recurs,...ce spuneti este ok,as avea sanse sa castig???
Cel mai recent răspuns: mdcc , utilizator 21:12, 11 Aprilie 2012
nici o sansa, recursul se motiveaza in cele 15 zile sub sanctiunea nulitatii. faceti degeaba contestatie in anulare.
....atunci ce credeti ca este de facut ???Mentionez ca am motive clare si intemeiate de contestatie la executare(suma care este ceruta este cu 500%fata de adevar,am platit 80%din credit si nu se scade din cuantumul datorat,actele de executare intocmite de executor sunt sub orice critica parca facute dupa alta procedura nu dupa cea din CPC,si multe alte aspecte chiar si penale).
Ce as mai putea sa fac in situatia mea???
nu mai este nimic de facut. ati gresit cind nu ati motivat recursul si sentinta de fond a devenit irevocabila, pe cale de consecinta executarea silita nu mai poate fi stopata sub aspectul cuantumului sumei ce urmeaza a fi executata (presupun ca titlul executoriu nu este o hotarire judecatoreasca)
...nu,nu este!de ce?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la iccj carstea valentin carstea valentin ICCJ a respins recursul inaintat ca tardiv desi se vede clar ca hotarirea curtii de apel este redactata pe data de 08.10.2008 ,iar recursul este depus pe data ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare moraru alexandru moraru alexandru in urma unui proces privind revizuirea a doua hotarari ramase definitive instanta de fond a admis revizuirea anuland cea din urma hotarare iar instanta de ... (vezi toată discuția)
Solutia - irevocabil, se mai poate face ceva? VILISOR VILISOR am avut un proces pentru o contestaţie la executare, la judecatoria Panciu mi s-a respins cu motivul de tardivitate a contestatiei privind titlul executor, la ... (vezi toată discuția)