avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... blocare contul bancar pentru ca ai datorii la alta ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

blocare contul bancar pentru ca ai datorii la alta banca

azi mi sa blocat contul la banca 1 pentru ca nu am platit ratele la banca 2, din cate stiam, poate sa iti opreasca 30% sau hai 50% din venit, credtitul a fost ptr nevoi personale.
ce pot sa fac? am aflat in seara asta cand am incercat sa iau si eu banii ca au intrat banii si era prea tarziu sa ma duc la banca, era inchisa, am mers la unu din mall care era deschisa pana la 9 seara dar nu a putut sa ma ajute, zicea ca trebuie sa vin pana la 6 dupamiaza ca nu are pe cine sa sune pentru deblocat, nu prea mai am rabdare ptr maine, se poate debloca, sau ce trebuie sa fac, nu mi se pare normal sa mi se blocheze tot contul
ce pot face sa deblochez poprirea?
Ultima modificare: Marți, 10 Aprilie 2012
sandubogdan, utilizator
Cel mai recent răspuns: sandubogdan , utilizator 11:42, 11 Aprilie 2012
rezolvat, nu mai pot scoate bani cu card-ul, pot sa scot decat cu buletinul si din suma care intra in cont se retin 1/3, am avut in cont 1420 ron si am putut sa scot decat 940 ron
bine si asa, credeam ca nu o sa pot sa scot nici un ban

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare conturi de catre administratia financiara alexcri77 alexcri77 Buna ziua in data de 15.10.2010 am primit o instiintare(recomandata,cu semnatura) cum ca toate conturile (cel de salariu si credit) au fost blocate datorita ... (vezi toată discuția)
Poprire venituri in sarcina si lauzie ( indemnizatie maternitate) cristinapetria cristinapetria Am nevoie de consiliere si indrumare in urmatoarea problema: In urma ca 2 saptamani mi s-a blocat contul de salariu in care mi s-au virat banii pentru perioada ... (vezi toată discuția)
Neplata impozit ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,fiul meu nu a platit impozitul la masina 2 ani,acum are poprire pe salariu dar are si contul blocat,este posibil asa ceva?daca da,ce se poate face ... (vezi toată discuția)