avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general expertiza financiar contabila
Discuție deschisă în Contabilitate în general

expertiza financiar contabila

Administratorul (SRL) refuza sa predea documentele contabile.
A refuzat, personal, primirea instiintarii privind expertiza; i-am comunicat-o prin posta cu confirmare de primire si n-am primit AR.
Efectuarea expertizei contabile s-a hotarat in Adunarea Generala si administratorul are cunostinta de aceasta hotarare intrucat a fost prezent.
In mod cert, trage de timp pt.intarzierea ducerii la indeplinire a obiectivului.
Ce alte demersuri putem face pt.obtinerea documentelor?

Alte discuții în legătură

Posibilitatile verificarii documentelor din contabilitatea asociatiei de proprietari- expertiza contabila sesa10 sesa10 Am primit o rugaminte de la unul dintre proprietarii ce se considera inselat de administratorul asociatiei de proprietari. Pentru ca si eu ma numar printre ... (vezi toată discuția)
Procedura predare /primire presedintie asociatie proprietari teisoara teisoara Buna ziua, am povestit in alte topicuri cum nu reusim sa gasim 500 000 ron ei regasindu-se la activ intr-o sit.cu denumirea penalitati necalculate.Intre ... (vezi toată discuția)
Expertiza consuello consuello Buna ziua, va rog, daca se poate, sa imi confirmati/infirmati urmatoarea idee : - expertul desemnat de instanta trebuie sa se raporteze strict la ... (vezi toată discuția)