avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1652 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... cati angajati poate sa aiba PFA?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

cati angajati poate sa aiba PFA?

Daca imi poate spune cineva cati angajati poate sa aiba PFA, in ordonanta de urgenta 46/11.05.2011 l, articolul 17 :
"PFA isi poate desfasura activitatea conform prevederilor art.4 lit.a) sau poate angaja, in calitate de angajator, terte persoane cu contract individual de munca, incheiat in conditiile legii"
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 20:51, 11 Aprilie 2012
Este simplu: de cati aveti nevoie.
Poate sa isi angajeze cat personal doreste, insa nu pentru realizarea obiectului sau de activitate, adica un inginer electronist PFA nu poate angaja o persoana pe un post de inginer electronist. Se poate pe alte functii necesare realizarii obiectului de activitate al PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajarea de catre pfa a unor terte persoane danuta34 danuta34 as dori sa stiu daca o intreprindere familiala poate angaja terte persoane conform legii 40/2013 aparuta in monitorul oficial 129/11 martie 2013.la itm se ... (vezi toată discuția)
Angajare pe p.f.a balint lucia balint lucia Buna ziua, daca am infiintat un pfa avand ca obiect de activitate cresterea bovinelor de lapte cod caen 0141 , pot sa angajez doi muncitori care ma ajuta in ... (vezi toată discuția)
Pfa sau af pentru croitorie? miruna82 miruna82 Un pensionar medical grad III, croitor de meserie, doreste sa se autorizeze pentru prestarea de servicii de croitorie, inclusiv pentru comertul cu astfel de ... (vezi toată discuția)