avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Campionat de fotbal - am nevoie de autorizatii pentru ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Campionat de fotbal - am nevoie de autorizatii pentru a organiza vizionarea si pentru a vinde produse?

La parterul casei ,inca nemobilat, pe perioada Campionatului European de fotbal,as vrea sa organizez vizionarea meciurilor cu toti prietenii, numarul lor , ridicandu-se la circa 20-25 de persoane. Si cum ,meci fara <bomboane agricole > si o bere, nu este meci , am intrebarea , daca,legal vorbind, pot initia aceste seri fotbalistice si ce conditii trebuiesc indeplinite.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:28, 12 Aprilie 2012
Daca nu faceti galagie si scandal sa deranjati vecinii nu aveti nevoie de nici o aprobare.
Cind m-am exprimat ca este nevoie de seminte si de o bere, nu m-am gandit ca persoanele respective sa vina cu sticla in sacosa. Eu voi fi aprovizionat cu acestea, dar, legea imi da voie sa le vand la randul meu ? Nu-mi trebuie sa am o firma , fie ea cat de mica? Conditii igienico-sanitare ? Cine imi garanteaza ca nu voi avea un control insotit de o amenda care sa-mi treaca de faceri de bine ?
Ceea ce vreti sa faceti nu se poate numi intalnire cu prietenii.
Ei nu vor fi musafiri, vor fi clienti - e cu totul altceva iar raspunsul la intrebarea dvs. nu poate fi decat unul, in opinia mea: nu puteti fara sa va faceti firma si sa autorizati spatiul din toate punctele de vedere.

Nu va poate garanta nimeni ca dupa prima seara fotbalistica (sau chiar in timpul desfasurarii ei) nu veti fi reclamat de vecini iar cea mai mica sanctiune pe care o puteti primi ar fi o amenda de la politie (intre 200 si 1000 de lei) pentru tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma (Art. 25 din Legea 61/1991 republicata).

Iar daca se va constata ca si vindeti produsele care se consuma... :confused:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, povestea se intampla in bucuresti in sectorul 3, cand ... Gabriella& Gabriella& Buna ziua, povestea se intampla in Bucuresti in sectorul 3, cand ne-am mutat prin anul 2003 era liniste, de cativa ani nu mai este, in lateralul blocului in ... (vezi toată discuția)
Tulburarea liniştii publice la bloc Cristina3007 Cristina3007 Având in vedere intervalul orar de odihnă 22.00-8.00 şi 13.00-14.00 pe care îl respect, am probleme cu un singur vecin din tot blocul. Locuiesc într.un ... (vezi toată discuția)
Amenda tulburarea linistii locatarilor din bloc gabyz27 gabyz27 Buna ziua ! Am si eu o problema : Pe 02.02.2013 prietenii mei au fost la un meci de handbal sa sustina echipa favorita , eu am ajuns mai tarziu cand se ... (vezi toată discuția)