avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Rezolutie data de procuror in februarie si trimisa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Rezolutie data de procuror in februarie si trimisa prin posta in aprilie

Intr-un dosar penal, rezolutia a fost data pe 27.02.2012 si a fost pusa la posta pe 4.02.2012. Eu trebuie sa fac plangere in termen de 20 zile. Problema e ca nu stiu de cand se calculeaza cele 20 de zile. Si ma ingrijoreaza faptul ca e facuta inadins treaba asta ca sa nu pot face plangerea, de avocatul care m-a reprezentat cu succes pt partea adversa. Deci, ma puteti sfatui ceva?
Cel mai recent răspuns: Livica , utilizator 17:13, 18 Aprilie 2012
Daca ati fi citit mai sus cu atentie ati fi vazut ca nu platiti nici o taxa de timbru. In penal nu se plateste taxa de timbru
Scuze, cineva m-a informat ca pentru plangerea la Judecatorie o sa am de plata 200 lei. Sigur ca am citit, doar e interesul meu, dar mi-am imaginat, gresit, se pare, ca penal e ce tine de Parchet si nu de Judecatorie. Oricum va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

traducere - solutie/incheiere de sedinta - in limba romana barbutop55 barbutop55 Numãr unic dosar: 29983/212/2011 Înregistrat în data de: 15.11.2011 Obiect dosar: plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor ... (vezi toată discuția)
Plingere impotriva rezolutiilor procurorilor ContSters75393 ContSters75393 Pot face plingere impotriva rezolutiei de NUP asupra mai multor persoane daca a trecut mai bine de un an jumate.Nu mi sa comunicat sub nici o forma ca as avea ... (vezi toată discuția)
Plangere penala !? tutu12 tutu12 In urma unei plangeri pe art. 307 C. penal , avand o rezolutie NUP ( fapt des intalnit in Parchetele tarii ) , ca asa stiu domnii procurori sa interpreteze ... (vezi toată discuția)