ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 next007	                   

Buna ziua.Incep prin a va spune ca locuiesc in chirie fara contract de 2 ani.
Ca multi bugetari si avand 2 copii(nu o iau ca o scuza)am ramas anul trecut ... (vezi toată discuția)
	                    next007	                   

Buna ziua.Incep prin a va spune ca locuiesc in chirie fara contract de 2 ani.
Ca multi bugetari si avand 2 copii(nu o iau ca o scuza)am ramas anul trecut ... (vezi toată discuția)

renton	                   

Buna ziua,
Am cumparat acum 6 luni un apartament. Imediat ce ne-am mutat, am observat ca vecinii nostri de deasupra,  sunt fiinte nocturne, dorm ziua, iar ... (vezi toată discuția)
	                    renton	                   

Buna ziua,
Am cumparat acum 6 luni un apartament. Imediat ce ne-am mutat, am observat ca vecinii nostri de deasupra,  sunt fiinte nocturne, dorm ziua, iar ... (vezi toată discuția)

andreiadmin	                   

Va rog sa ma ajutati in legatura cu intocmirea unei balante in partida simpla pentru o asociatie de proprietari la o scara de bloc:
1. la Activ ... (vezi toată discuția)
	                    andreiadmin	                   

Va rog sa ma ajutati in legatura cu intocmirea unei balante in partida simpla pentru o asociatie de proprietari la o scara de bloc:
1. la Activ ... (vezi toată discuția)