avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale daune provocate de electrica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

daune provocate de electrica

Am urmatoarea speta:

Firma X functioneaza legal intr-un spatiu inchiriat. Datorita unor fluctuatii de tensiune firma X a avut pagube de aproximativ de 10.000 RON, s-au ars cateva calculatoare, imprimante etc.

Contractul cu Electrica este pe persoana fizica, proprietarul spatiului.

Cine trebuie sa faca reclamatia?
Care sunt pasii care ar trebui urmati ca sa obtinem despagubiri?
Cat de greu este sa abtii astfel de despagubiri?
Eu ca firma pot face reclamatia fara sa implic proprietarul?

Cu multumiri!
Cel mai recent răspuns: raccone , utilizator 16:43, 3 Decembrie 2008
Depuneti o plangere la Electrica si sunt obligati sa vina la fata locului sa constate. In cazul in care nu raspund la sesizare va trebui sa-i dati in judecata si in cadrul procesului sa cereti desemnarea unui expert tehnic care sa constate ca aceste aparate s-au defectat ca urmare a unei tensiuni mari in retea.
V-am dat un mesaj pe privat . Va rog sa va uitati. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obține daune morale pe cale amiabila? Dumitrașcu Aurelian Dumitrașcu Aurelian Buna ziua Din cauza fluctuațiilor de tensiune mi s-au ars mai multe electrocasnice În afara de timpul cât au stat la reparat și nervi car mi i-am făcut ... (vezi toată discuția)
Intrerupere alimentare energie electrica Catalin10q Catalin10q Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea informatie. In situatia in care distribuitorul de energie electrica vrea sa faca lucrari de mentenanta sau ... (vezi toată discuția)
Raspuns negativ reclamatie, ma pot adresa anpc? Pitesti Pitesti In urma unei probabile supratensiuni, s-a ars placa electronica a centralei termice, lucru mentionat in PV de inlocuire a acesteia. Am facut o ... (vezi toată discuția)