ContSters56297 
	    	Utilizator

ContSters56297 
	    	Utilizator	    

ContSters241434 
	    	Utilizator

ContSters241434 
	    	Utilizator	    

Antoanela Geaman 
	    	Avocat

Antoanela Geaman 
	    	Avocat	    

Antoanela Geaman, Avocat
 Antoanela Geaman, Avocat 	
			 ContSters56297 
	    	Utilizator

ContSters56297 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 tgf	                   

Buna ziua. Sotia vrea sa divortam amiabil dupa 20 de ani de casnicie in care avem doi copii minori si locuim impreuna intr-un apartament proprietate comuna . ... (vezi toată discuția)
	                    tgf	                   

Buna ziua. Sotia vrea sa divortam amiabil dupa 20 de ani de casnicie in care avem doi copii minori si locuim impreuna intr-un apartament proprietate comuna . ... (vezi toată discuția)

ChirculescuIon-Mugurel	                   

Buna ziua!.Intreb si doresc sa stiu ce sa fac daca sotia mea a parasit domiciliul conjugal,mutandu-se cu sora ei in capitala.Locuiam la tara impreuna cu fiul ... (vezi toată discuția)
	                    ChirculescuIon-Mugurel	                   

Buna ziua!.Intreb si doresc sa stiu ce sa fac daca sotia mea a parasit domiciliul conjugal,mutandu-se cu sora ei in capitala.Locuiam la tara impreuna cu fiul ... (vezi toată discuția)

andipetre	                   

Buna ziua,
Va rog sa imi raspundeti daca ati intalnit un caz asemanator si cum s-a terminat?
Sunt un tata pe cale de divort,cu sotia care si-a parasit ... (vezi toată discuția)
	                    andipetre	                   

Buna ziua,
Va rog sa imi raspundeti daca ati intalnit un caz asemanator si cum s-a terminat?
Sunt un tata pe cale de divort,cu sotia care si-a parasit ... (vezi toată discuția)