avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... demisie administrator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

demisie administrator

Situatia este urmatoarea: la 3zile dupa adunarea generala, adm. isi da demisia(fara s-o motiveze). OK
Cat timp poate Asociatia sa functioneze fara administrator?
Poate functiona numai cu Comitetul executiv si cenzorul, daca acestia isi asuma responsabilitatile?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: natalias_111 , utilizator 09:08, 4 Decembrie 2008
Imi pare rau sa va spun, dar d.voastra d.le felix34 nu ati inteles! Am scris: "cenzorul poate face listele de plata - cum ar putea verifica listele daca nu stie sa le faca si nu ar intelege sistemul de plati cash si bancar????? "
Si atunci care este problema????
Sunt cenzor si-mi cunosc atributiile date de lege foarte bine.
Subiectul era legat de situatia in care adm. isi da demisia si nu poti angaja in 15 zile un altul, mai ales in aseasta perioada a anului; a face o alegere in pripa poate sa provoace mai mult rau decat bine.
In situatii de acest gen redistribui sarcinile catre comitet si cenzor pentru ca Asociatia trebuie sa functioneze, incasarile trebuie facute, ca si platile catre furnizor!
Cam asta-i!!!!
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot solicita golirea uscatoriilor? orsolya orsolya Buna ziua, Avem o problema generala pe casa scarii din cauza unor locatari care in timp si-au depozitat toate gunoaiele din casa in uscatorii si nu le ... (vezi toată discuția)
Asociatie fara presedinte apt4bm apt4bm Buna, asociatia de proprietari in blocul nostru a fost infiintata in 2001. de atunci cei care apareau trecuti ca membrii ai comisiei de cenzori au vandut ap ... (vezi toată discuția)
Obligativitate administrator cu atestat voluntar voluntar Buna seara, In cazul unui imobil mic cu un numar de 15 apartamente este obligatoriu sa angajeze un administrator cu atestat ? Pana acum ne-am gospodarit ... (vezi toată discuția)