avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... rau platnic la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

rau platnic la intretinere

Am cumparat un apartament in anul 2007 cu acte in regula iar in 2011 am aflat ca fostii proprietari sunt cercetati intr-un dosar de delapidare . S-a pus sechestru asigurator pe apartament si acum 2 saptamani am fost citata intr-un proces ca nu mi-am achitat intretinerea desi eu nu am locuit acolo niciodata. Mentionez faptul ca in apartament au stat fostii proprietari , dar si-au platit toate restantele pentru care exista chitante. Ce pot face in acest caz ptr ca la procesul care a avut loc pe 11 aprilie , asociatia de proprietari nu a venit si s-a amanat ptr a fi citata cu mentiuni
Cel mai recent răspuns: vali_fl64 , utilizator 09:15, 27 Aprilie 2012
eu cred ca procurorul care a dispus ordonanta pt sechestrru a facut un abuz , iar motivul pt care a facut asta este ca unul dintre fostii proprietari este var primar cu mine.
In sfarsit, dupa 9 zile veniti cu o consideratie. Dar daca vreti sa primiti sfaturi, ar trebui sa raspundeti si la intrebarile ridicate mai sus.
Ati fost la asociatie sa vedeti ce debite sunt si de cand?
da am fost la asociatie si chiar am avut la mine chitantele platite la asociatie de catre cei care locuiesc cu chirie , dar presedintele asociatiei mi-a spus ca cei de la care am cumparat apartamentul au datorie fata de asociatie si ca daca ei nu platesc voi plati eu acea datorie.
Ce sa fac in situatia data?cand am cumparat apartamentul in 2007 nu mi-a spus nimeni de nici o datorie
Multumesc
Chitantele prin care s-a platit la asociatie contin pe ele sumele achitate dar nu inseamna ca acestea sunt dovezi ale platii integrale a debitelor vechi.
In 2007 nu a spus nimeni de nici o datorie, dar a eliberat asociatia adeverinta din care sa rezulte ca proprietarul nu are datorii?
In contractul de vanzare-cumparare, autentificat la notar se spune despre datorii, despre garantarea de orice evictiune...?
Apoi luna de luna, pe listele de plata erau afisate acele datorii?
in momentul cand am facut actele premergatoare de vanzare cumparare nu existau debite nici noi si mai ales vechi , iar in contractul autentificat la notar nu se specifica nimic despre datorii. Incepand cu septembrie 2011 au inceput cei de la asociatie sa treaca restante desi pe chitantele care erau eliberate se scria clar luna pt care erau efectuate aceste plati. Eu consider ca este un abuz si sper ca justitia sa faca dreptate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma poate da in judecata daca nu am facut succesiunea? simo2012 simo2012 am avut o mare problema..mama mea a murit anul acesta , casa este pe numele ei ..nu am facut succesiunea ..la intretinere sa acumulat datorii , vor sa ma dea ... (vezi toată discuția)
Restanta fostului proprietar - cine plateste? lordmrm lordmrm Va rog sa ma ajutati cu un raspuns! In luna nov07 am cumparat un ap. Am stabilit in contract ca termen de eliberare 15 dec 2007, cu mentiunea. in contractul ... (vezi toată discuția)
Plata intretinerii fostului proprietar PetronelaIlie PetronelaIlie Buna ziua, Am cumparat un apartament, si de la 1 iulie 2014 locuiesc in el. Fostul proprietar are datorii pe 2 lunii la intretinere, si ma tot minte ca vine ... (vezi toată discuția)