avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... conventia de la geneva 1937 privind prevenirea si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

conventia de la geneva 1937 privind prevenirea si reprimarea terorismului international a fost ratificata/

conventia Geneva 1337 privind prevenirea si reprimarea terorismului international a fost ratificata?????va rog sa raspundeti
Ultima modificare: Luni, 16 Aprilie 2012
sbdcl, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:31, 16 Aprilie 2012
Este ratificata din cate stiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate intelectuala - unde gasesc legislatia in materie? adle adle Buna seara, Imi puteti spune va rog unde pot gasi legiile cu privire la proprietatea intelectuala industriala si orice alta proprietate intelectuala in ... (vezi toată discuția)
Reglementarea terorismului international cielodellasera cielodellasera [i]Buna seara! As dori sa aflu care sunt documentele recente care reglementeaza terorismul international, precum si lupta impotriva terorismului international ... (vezi toată discuția)
Speta - drept umanitar elena.tabacaru elena.tabacaru V-as ruga daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns la o speta din Dreptul Umanitar , care imi da batai de cap timp de 2 saptamani .#-o:( si nu stiu unde sa ... (vezi toată discuția)