avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... poate fi atacata incheierea de stramutare, penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

poate fi atacata incheierea de stramutare, penal

In urma unui litigiu de munca, s-a dispus:reintegrarea, dreprturi salariale incepand cu 01.06.2008, pana la reintegrarea efectiva, in functia avuta anterior. Nu s-a vrut, nu s-a putut apela la un executor judecatoresc, fiindca banii au fost luati de o judecatoare. Dupa doua adrese,am depus plangere la parchet si rezolutia este motivata fara temei "a solicitat reintegrarea, dar nu reintegrarea", etc. Prima instanta, examineaza o alta rezolutie, in recurs judecatoarea care a luat banii, a mentinut sentinta. Am solicitat stramutate, dar ICCJ respinge, se refera tot la rezolutia care nu face obiectul. Se poate ataca?
Un alt aspect, privind pricina, am depus plangere la Parchetul General si mi s-a comunicat ca, NU s-a respectat legea, sa nu se dea satisfactie persoanei vatamate, iar banii, incepand cu 01.06.2008 si in continuare, au fost folositi si se folosesc pentru perversiuni sexuale (art.201 C.p.), nu pentru atributii de serviciu ale judecatorilor.
Este posibil asa ceva?
Cel mai recent răspuns: araoil , utilizator 10:24, 6 Mai 2012
Este o mare incurcatura in ceea ce povestiti aici.
Sa le luam oarecum pe rand, daca am reusit sa intelegce din ce ati incercat sa spuneti:

1.Oricine poate apela la un executor din moment ce exista o hotarare judecatoreasca, nu depinde de niciun judecator asta. Nu se intelege ce bani a luat judecatoarea, care judecatoare si de ce?

2. Judecatoarea care a dat hotararea din civil a examinat plangerea impotriva rezolutiei din penal? Este ilogic.

3. Incheierea prin care se dispune asupra stramutarii nu poate fi atacata. Iar nu se intelege de ce ati facut o astfel de cerere?

4. Desre ce perversiuni sexuale vorbiti?

Incercati sa dati mai multe detalii, la cele relatate nu veti putea primi raspunsurile de care aveti nevoie.

Executorul judecatoresc,mi-a spus ca nu poate sa execute hotararea fiind societatea ilegal constituita, asociatul cooptat nu exista, la adresa indicata este alta societate, si eu concediata. Concedierea a fost anulata, dar procurorii si judecatorii care au contribuit la concediere nu au vrut sa respecte hotararea judecatoreasca. Am depus plangere la parchet și după rezolutii fără de inteles, am continuat cu judecatoria. Din nou s-a respins, dar nu motiveaza ca temei legal 277-278 c.muncii, ci 201 c.penal si alta rezolutie. La recurs, mentine valabila sentinta, dar motiveaza ca drepturile salariale sunt date pe baza unui proces verbal, care nu poate sa-l arate. Am solicitat stramutarea judecatii, fiindca eu nu am primit banii. ICCJ mi-a respins cererea si dupa 6 luni, imi comunica incheierea,cu motivatia: sa nu se creeze precedent, nu se mai judeca in alta parte. Procurorii de pe langa CA Timisoara prin rezolutii afirma ca, banii nu sunt insușiti pentru exercitarea atribuțiilor de serviciu, ci cu alte scopuri si nu numai de presedintele completului, ci de intreg complet. In concluzie, nu se mai respecta nicio lege, se minte, fiindca minciuna, furtul, crima, este suprematia legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un sfat, situatie fara iesire araoil araoil Am urmatoarea situatie:doua hotarari judecatoresti (tribunal si curte),reintegrarea si drepturi salariale din 01.06.2008.Nu am bani si am depus plangere la ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma araoil araoil Am depus o plangere la parchet pe data de 17.11.2008, art.305-306 si 208-210 c.penal.Pe 15.05.2009, am primit rezolutia, in felul urmator,tatal copilului a ... (vezi toată discuția)
temei legal pentru o actiune cu solicitare despagubiri pentru neexecutarea unei sentinte judecatoresti definitive si executorii bughi69 bughi69 Buna ziua In primul rand as vrea sa va impartasesc ca inainte sa mi se intample nu credeam vreo data ca, la noi, invocand totdeauna la statul de drept ca o ... (vezi toată discuția)