avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cauza ramasa in pronuntare de la prim termen
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cauza ramasa in pronuntare de la prim termen

Buna ziua!
Este normal ca o actiune pe contencios /sporuri neacordate functionarilor publici, sa fie respinsa de la primul termen, desi s-a solicitat judecarea in lipsa? Nu a fost comunicata nici intampinarea paratilor-daca a fost depusa. Exista vreo cale prin care sa ne readresam instantei initiale, inainte de a face recurs?
Cel mai recent răspuns: mihami , utilizator 06:40, 24 Aprilie 2012
Buna dimineata!
... Nu am reusit sa aflu, telefonic, motivul respingerii actiunii (Tribunalul este in alta localitate). Sunt foarte curioasa sa-l aflu, desi nu ma mai mira nimic ...! :secret:
Am invatat sa fiu "pregatita" pentru o astfel de situatie, dar de data asta am fost "impresionata" de "rapiditate"! #-o
Totusi, Instanta ar trebui sa "gandeasca de doua ori" atunci cand respinge o actiune ce are ca obiect o fapta pentru care, in Codul Muncii, angajatorul este sanctionat contraventional. ... Oare ar trebui (re)infiintat Tribunalul Muncii, sau ...?! Multumesc! :vishenka:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pânã când pot sã depun probe noi? marusca marusca In cadrul unui proces sint reclamanta...am depus probele pe care le consider necesare si am depus raspunsul la intimpinare ,urmind sa am termen curind. Am o ... (vezi toată discuția)
Inscrisuri disparute din dosar Robert68 Robert68 La apel, la primul termen de judecata mi s-a admis numai proba cu inscrisuri. La al doilea termen am depus un set de inscrisuri foarte importante, aparute dupa ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort, audieri martori razvan2487 razvan2487 La introducerea actiunii de divort paratul cere si partajul. Dupa audierea martorilor divortul a ramas in pronuntare si domnul presedinte a intocmit un alt ... (vezi toată discuția)