avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... arestul domiciliar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

arestul domiciliar

Buna ziua am si eu o intrebare si va rog frumos daca puteti sam raspundeti am un frate care este acum in arest in italia si mia scris ca in cateva zile ii da drumul dar in arest domiciliar ce inseamna asta domiciliul cine il da poate sa munceasca Va multumesc mult CRIHSTOS A INVIAT

Alte discuții în legătură

Arest domiciliar italia Remus1977 Remus1977 Buna ziua va salut pe toți,sunt in arest domiciliar in italia am de facut 10 luni de arest domiciliar pentru un furt care nu aveau probe si ma-u băgat la ... (vezi toată discuția)
Mandat international Epynson Epynson Buna. Am si eu o intrebare. Am fost prins in italia la un furt si am fost condamnat la 1 an cu executare. Am facut 6 luni jumate dupa care am iesit pe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua o intrebare, sunt arestat la dimiciliu în roma am ... va Valentin 121 va Valentin 121 Bună Ziua o Intrebare, Sunt arestat la Dimiciliu în Roma Am o executare de Un an și Șase luni am stat in chis La Rebbibia 2luni si 13 zile supă mi sa ... (vezi toată discuția)