avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună Ziua o Intrebare, Sunt arestat la Dimiciliu în ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună Ziua o Intrebare, Sunt arestat la Dimiciliu în Roma Am ...

Bună Ziua o Intrebare, Sunt arestat la Dimiciliu în Roma Am o executare de Un an și Șase luni am stat in chis La Rebbibia 2luni si 13 zile supă mi sa acordat Arest la Dimiciliu mai ecat 199 așa se numește Aceasa favorare care ai domicliul, și am gasit un baiat sami faca contract de munca dar nu imi vin contractul si am Doua luni de cand a facut baiatul ce trebuia oenteu contract Cum pot afla dece numi ajunge contractul , si acest baiat care mia depus pentru contractu de munca a in cercat sa afle dar nici un raspuns Va rog dac imi puteti da un Raspuns, mențione ca fapta o am Din rimania di 2017 un furt
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:30, 9 Ianuarie 2021
Luati legatura cu ofiterul.de supraveghere din Italia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru a dovedi ispasirea pedepsei in alta tara solcancc solcancc Am nevoie de ajutor! Am avut de ispasit o pedeapsa in romania de care nu am stiut pana nu m-au oprit carabinieri. Am cerut sa nu fiu extradat si am reusit sa ... (vezi toată discuția)
Condamnat definitiv fara sa fii vinovat abuzat de justitia din romana (exista justite in romani?) darisdinu darisdinu Va salut si va stimez pe toti utilizatorii acestui site. urmaresc acest site de vro 1 an si ceva mai precis de cand politisti si procurorul mi au deschis un ... (vezi toată discuția)
Sunt pe cale sa ma aleg cu puscarie nevinovat - vatamare corporala zic actele individului ContSters171401 ContSters171401 Stimati cititori, Sunt interesat daca cineva ma poate ajuta cu informatii legate pentru prescriere in cazul vatamarii corporale Sunt anchetat de 3 ani de ... (vezi toată discuția)