avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselatorie sau nu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselatorie sau nu?

in urma unui anunt pe net postat pe un site cu locuri de munca i strainatate am optat pentru un post de parchetar.am fost la sediul firmei la interviu,mi-au facut un cotract de munca individual si am platit taxe de reccrutate si altele 1080ron.contractul nu a fost inregistrat la ITM buc,ca m-am interesat,firma ma tot amanat cu plecarea din oct 2011.urma sa plec detasat in Olanda.am contactat firma(reprezentantul ei) care mi-a luat comisionul si care mi-a facut contractul de nenumarate ori si nu am avut decat amanari.acest domn care ma recrutat si e asociatul unic al firmei sa mutat la Timisoara .L-am cautat la adresa de aici si propietarul spatiului respectiv a spus ca a plecat.am toate datele firmei cat si ale lui personale,intreb ce demersuri trebuie sa fac de acum inainte>?? unde sa ma duc??? ce sa reclam??? am contractul,chitantele,etc.
Cel mai recent răspuns: Florica Poputa , Avocat 21:25, 18 Aprilie 2012
Nu putem stii daca este sau nu vorba de o infractiune de inselaciune.
Puteti sa adresati o plangere penala la politie si se vor face cercetari.
va multumesc mult pentru raspuns ,dar unde la politie fac plangerea? la circa de care apartin eu? la circa unde a fost firma cu chirie?la politie unde e inmatriculata firma?la Timisoara unde s-a mutat firma? va rog sunt chiar disperat,tipul asta (am cautat pe net date) are 22 de executari silite , a dat tzeapa la tot ce inseamna institutie financiara din tara asta,e profesionist.am aflat astea cand am inceput sa caut firma pe net.
Depuneti plangerea la Sectia de Politie de care apartineti
Ultima modificare: Miercuri, 18 Aprilie 2012
Florea Ana-Maria Cabinet de Avocat , Avocat
Depuneti plangerea unde va este cel mai comod, respectiv la sectia de politie unde aveti domiciliul conform cartii de identitate.
va multumesc mult de raspuns ,toata stima

Alte discuții în legătură

Contract de munca in romania in vederea detasarii in strainatate stefanboacana stefanboacana va rog ajutati-ma! ma numesc Stefan sunt din Bucuresti si in urma unui anunt de pe un site de locuri de munca in strainatate care solicita muncitori in ... (vezi toată discuția)
Asa zisa angajare in iitalia...tzeapa...sau nu ? adryanoo_boy adryanoo_boy Buna ziua, am gasit pe un site cunoscut , o oferta de munca ca sofer pe ruta Cluj-Milano,cautau 4 soferi cu categ b,plateau destul de bine ,angajatorul fiind o ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor alejandraa alejandraa buna...am si eu o intrebare..nu stiu daca ma poate ajuta cineva dar incerc. vreau sa plec la lucru in strainatate...am fost contactata de o firma...firma este ... (vezi toată discuția)