avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Asa zisa angajare in Iitalia...tzeapa...sau nu ?
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Asa zisa angajare in Iitalia...tzeapa...sau nu ?

Buna ziua, am gasit pe un site cunoscut , o oferta de munca ca sofer pe ruta Cluj-Milano,cautau 4 soferi cu categ b,plateau destul de bine ,angajatorul fiind o firma italiana,iar cei care au postat anuntul sunt o firma de recrutare a fortei de munca.Toate bune si frumoase,am trimis cv,eu vorbesc cursiv italiana,am toate gradele,etc,mi-au zis dupa vreo 3 zile ca am fost acceptat,mi-au cerut nenumarate acte de trimis prin mail , plus o cotizatie de inscriere in baza lor de date de 12 euro si cica mai am nevoie de consultare juridica,daca o fac cu ei,inca 40 de euro.Eram dispus sa le trimit banii,dar adineauri am intrat pe google si am vazut ca sunt foarte multi pagubiti in special zona Clujului,prin aceasta metoda 11-12 euro taxa si asa zisa consultare juridica care variaza.
Acum ,nu stiu, o fi tzeapa ,nu cunosc legislatia italiana,trebuie sau nu la angajare ,,asistenta juridica,,ce ma sfatuiti....cum sa procedez.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 17 Martie 2015
Depuneti o plangere penala impotriva acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat va rog mult! Unica Unica Buna! Sunt noua pe forum si daca nu am postat unde trebuia, rog moderatorii sa mute subiectul meu acolo unde cred dansii ca s-ar incadra. Off... povestea mea ... (vezi toată discuția)
Protejarea datelor cu caracter personal ContSters156394 ContSters156394 Buna seara. Daca aleg sa trimit online CV-ul meu (continand date personale) unui angajator sau unei companii de recrutare de personal, cum pot avea siguranta ... (vezi toată discuția)
Agentie de recrutare de personal kalel103 kalel103 Buna ziua, Am anumite dileme si la sfatul unui amic, m-am decis sa postez intrebarile mele aici in speranta ca o sa primesc niste raspunsuri. Acum ... (vezi toată discuția)