avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Prescriere credit bancar
Discuție deschisă în Executare silită

Prescriere credit bancar

Imposibilitate de plata.
Cel mai recent răspuns: Iuliana Oltean , Consultant asigurari 21:22, 18 Aprilie 2012
Care este intrebarea, daca nu va suparati?
Imposibilitatea de rembursare a unui credit bancar din anul 2006.Extinderea contractui de impurmut era pe o perioada de 5 ani. S-au achitat ratele pe perioada anului 2008.Din 2008 si pana in prezet clientul presteaza doar activitati ocazionale obtinand venituri variabile care nu i permit sa isi onoreze datoriile.Ce se intampla in caz de executare silita daca nu se
recupereaza datoria?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pt un credit de nevoi personale fara ipoteca olix olix Buna ziua! Am nevoie de putin ajutor intr-o problema mai delicata. In anul 2006 a fost creat un credit pentru nevoie personale de aprox 9.000 e. Timp de 2 ... (vezi toată discuția)
Diminuare dobanda la credit imobiliar alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, va rog ma poate sfatui cineva - cum pot obtine o diminuare a dobanzii in conditiile in care ulterior contractarii creditului am intrat in cic ... (vezi toată discuția)
Daca nu am restante, nu primesc oferte mai bune de la banca? alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, Am aflat de la diferite persoane care au credite la diverse banci, ca numai in momentul in care au ramas cu ratele neplatite 2 -3 luni, li s-a ... (vezi toată discuția)