Buna
In data de 09.04.2012 ,mi-am facut cerere de demisie cu lichidarea la zi,in acea zi dupa ce iam inmanat demisia m-a trimis acasa(angajatorul)dupa cateva zile m-a chemat sa semnez incentarea contractului de munca printre care si o nota de lichidare ,iar acum decate ori o sun sa-mi plateasca munca depusa pana in data de 9 si concediul la care am dreptul si pe care nu l-am luat ,refuza sa-mi mii dea.Am gresit semnad nota aia?Va rog sa ma ajutati ce pot face ca sa-mi primesc banii?Multumesc
Nu este obligatoriu sa se faca asa ceva .. legea prevede ca, drepturile salariale se platesc la data stabilita in c.i.m. pentru plata acestora ... legea nu face nicio distinctie cu privire la situatia in care raportul de munca inceteaza.
Demisie fara preaviz
liaza
Buna ziua,
Va rog sa-mi raspundeti daca pot sa-mi dau demisia fara preaviz, din cauza ca nu au fost platite drepturile salariale la zi(luna feb. restanta), ... (vezi toată discuția)
Demisie modificata
lidiuta
Buna ziua.Am lucrat la o firma timp de 4 ani ,iar de cateva luni nu mai primeam salariul .Am depus cerere de demisie prin care am cerut sa mi-se inchida ... (vezi toată discuția)