avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Suspendarea raportului de serviciu pentru a candida la ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Suspendarea raportului de serviciu pentru a candida la functia de primar

Buna ziua!
As dori sa va intreb daca, fiind functionar public de executie pot sa particip ca, candidat la functia de primar la alegerile locale din 2012.
Cum trebuie sa procedez in perioada campaniei?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:41, 23 Aprilie 2012
Da, puteti candida la alegerile locale pentru functia de primar .. in acest caz, pe perioada campaniei electorala raportul de serviciu se suspenda.
cum se procedeaza ,trebuie facuta cerere de suspendarea a raportului de serviciu,sunt sanse sa nu fie aprobata cerereade suspendare in acest caz cum procedez?
Da, trebuie facuta cerere de suspendare a raportului de munca ... exista si psoibilitatea sa nu va fie aprobata o astfel de cerere , desi nu am auzit de astfel de situatii..
@freelis- v-a scapat :) "a raportului de serviciu"
daca v-o refuza, aveti posibilitatea de a ataca in instanta.:)
Corect ... :slap: ... graba .. va multumesc pentru atentionare

Alte discuții în legătură

Alegeri local 2016 popdorelemil popdorelemil sunt funcționar public de execuție într-o primărie și doresc să candidez ca primar într-o altă primărie (domiciliu) ce pași trebuie să urmez ? ... (vezi toată discuția)
Model de cerere de suspendare a raportului de serviciu pentru a candida la alegerile locale ContSters112256 ContSters112256 Model cerere de suspendare a raportului de servici din functia publica pentru a candida la alegerile locale. Va rog sa ma ajutati daca se poate !!! (vezi toată discuția)
Starea de incompatibilitate miriam1985 miriam1985 Un functionar public a candidat la alegerile locale pentru functia de primar ca independent (fara sprijin politic), dar nu si-a suspendat raportul de serviciu ... (vezi toată discuția)