avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa construita prin 1975 cu 1000 m gradina dar in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa construita prin 1975 cu 1000 m gradina dar in realitate sunt 2200m gradina

Tata a cumparat o casa prin 1975 pe act are 10 ari dar in realitate gradina are 22 ari pot mostenitori fostilor proprietari sa vina sa ceara restul de teren care nu e trecut in act .Se poate face ceva pentru restul de teren ori singura varianta este ca daca revendica restul terenului sa dam cu banu daca ne putem intelege .Pana in prezen inca nu sa trezit nimeni dar ..........
Ultima modificare: Joi, 19 Aprilie 2012
parlac, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:25, 21 Aprilie 2012
Da terenul este ingradit tot asa cum era si pe vremea batranilor toata gradina numa ca tata a facut alt gard .Da tata la lucrat toata gradina decand a cumparat acolo casa , casa veche a darmato si a facut alta noua si toti vecini stiu ca el a tinut toata gradina si in prezent.Mai pe intelesul meu ca cu termeni astia mai greu pentru mine ce inseamna ,,actiune in constatare in contra mostenitorilor,,Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 20 Aprilie 2012
parlac, utilizator
Trebuie sa obtineti act de proprietate pe cale administrativa sau judecatoreasca, in functie de actele pe care le aveti.
Trebuie sa va judecati ca sa puteti obtine acte de proprietate.
Deci singura cale este la judecata . Ori sa dam cu banul daca ne intelegem .Dar intodeauna este un dar daca nu ne putem intelege din ceam povestit eu cum sta treaba sunt sanse de castig .Multumesc.
Exista sanse de castig.

Alte discuții în legătură

Se poate intabula pamantul de la stat? am cumparat o casa si se presupune ca o parte din pamant ar putea apartine statului,dar o foloseste acelasi proprietar.se poate intabula acel pamant si ce ... (vezi toată discuția)
Cadastru good boy good boy Am mers la primarie unde m-am interesat de situatia acestui teren.se pare ca el a apartinut inainte 89 parintilor mei iar dupa decesul tatalui meu notarul de ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate anapacaluca anapacaluca Bună ziua! Vreau să cumpăr o grădină care are suprafaţa de 18 ari , pe care o deţin de pe timpul colectivului . Poate vă gândiţi cum vreau să ... (vezi toată discuția)