avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Semnatura electronica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Semnatura electronica

Buna ziua,

in cazul in care nu obtin certificatul digital, semnatura electronica, pana la termenul de depunere a declaratiilor, se pot depune declaratiile la Finante?

Multumesc pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: pirko , utilizator 16:44, 9 Mai 2012
Da , dar mai putin D112. Daca insistati putin si gasiti pe cineva dragut poate va primeste si D112.
Colegul meu are dreptate. In cazul in care nu gasiti acea persoana binevoitoare riscati sa primiti o amenda cuprinsa intre 1000 si 5000 lei. Incepand cu 1 ianuarie 2012, exista obligativitatea depunerii declaratiei 112 numai online, semnata electronic.
Multumesc pt raspunsuri, s-a rezolvat, s-a primit semnatura electronica in timp.
O zi frumoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratie 112 pentru angajat cu timp partial mirela.onciu mirela.onciu Daca angajez un salariat care mai are un loc de munca, eu il angajez cu timp partial, ce contributii platesc pentru el, ce declaratii trebuie sa depun, si d112 ... (vezi toată discuția)
Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica sneferu1st sneferu1st Salut! Se pot depune declaratiile de un expert contabil care are semnatura electronica fara ca eu sa-i fac semnatura electronica? Momentan nu sunt in tara si ... (vezi toată discuția)