avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Teren pentru tineri se mai acorda de la primarie?
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Teren pentru tineri se mai acorda de la primarie?

Buna ziua

daca am pana in 30 de ani pot primi teren pentru constructia unei case?

Care sunt conditiile? si prevederile legale.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 14:22, 23 Aprilie 2012
Da, unele primarii acorda in conformitate cu Legea 15/2003( republicata in M.Of 44/18.01.2008) si -la nivelul fiecarei Unitati Administrativ Teritoriale- in baza unei Hotarari de Consiliu Local , iar in anexele la hotarare sunt trecute si conditiile ce trebuie indeplinite.
De exemplu :
[ link extern ]

Dumneavoastra trebuie sa va interesati la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesionare teren ndbihor ndbihor As dori sa aflu ce conditii trebuie indeplinite si care este procesul prin care as putea concesiona teren de la primarie... Va multumesc anticipat! Cu ... (vezi toată discuția)
Locuinta sociala cosmin311 cosmin311 Buna ziua!sunt persoane cu handicap accentuat grad II si am vazut ca persoanele cu handicap pot beneficia de o locuinta sociala si este scutita de plata ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 15/2003 mai este in vigoare? silviu_stefan silviu_stefan Buna seara As avea si eu o intrebare, as dori sa stiu daca legea nr 15/2003 mai este sau nu in vigoare, din cate stiam ea a fost aprobata si pusa in ... (vezi toată discuția)