avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vaccin contra cancer col uterin!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vaccin contra cancer col uterin!

Buna ziua!
Ni se pun in fata niste hartii,in care este scris....bla bla subsembanul cutare refuz sa vaccinez copilele ... si pe urma imi spune ca s-a facut nu's ce informare,si ca in conformitate cu dispozitiile bla bla,daca refuz imi asum consecintele care decurg din refuz. Cunosc dispozitia care spune ca daca refuz o operatie sau o fac dupa ce doctorul MI-A EXPLICAT CE SE VA INTAMPLA...imi asum raspunderea da' aici nu a explicat nimeni si nimic..parca suntem tembeli! sau ei ne cred tembeli...
Ce stiti despre subiectul acesta ,ca la televizor n-ai ce sa intelegi???
Multumesc
Cred ca mai uitil era sa postati pe un forum de sanatate, doctori etc.
Aici, numai din punct de vedere juridic va putem sfatui cu una-alta.
Multumesc pentru raspuns,stiu ca aici ma puteti sfatui din pct juridic cu una alta....da' este din pct de v juridic...daca nu semnam ce se poate genera ca si consecinta juridica ??? Ca ei asta insinueaza,"veti suporta consecintele in conformitate cu.."
Merci,
E o idiotenie.
Vor sa se spele pe maini ca Pilat din Pont si sa se acopere ei pentru de raspunderea pentu ...LIPSA DE INFORMARE.

Si daca nu semnati. Va leaga copilul de calorifer si-l vaccineaza cu forta??


Iertati-ma! Am mai ... respirat de 2 ori si m-am apucat de editat mesajul.
Trec eu insami prin niste momente...ca as spanzura vreo cativa idioti de-astia... pentru ca daca pui cap la cap parerile a 100 de medici tot n-ajungi a lungimea unei concluzii...
M-am apucat eu de citit tratate intregi...
Ultima modificare: Joi, 4 Decembrie 2008
romascanu, moderator
Roman(ce) treziti-va la realitate !
Informati-va mai bine, inainte de a a afla ca in occident aceasta campanie de pretinsa vaccinare ( a se citi de Inoculare a declansatorului/ inhibitorului cancerului de col ) a fost respinsa de org neguv medicale si de catre femeile mai bine informate de acolo !

Atentie cancerul nu iarta si romania nu a ajuns lada de gunoi a experimentelor medicale !

Riscul este mare decizia apartine fiecaruia.
Daca necunoasterea legii este un moft, necunoasterea realitatii medicale se plateste cu viata !
Cu stima
av Anghelus Ion Gabriel
Va multumesc mult ,sunt de acord cu Dvs...au inceput sa imparta hartii la scoala si fetitele vin cu ele acasa" daaa ca a zis d-na invatatoare sa nu ma duc cu hartia nesemnata, daca nu ,sa vii la scoala" ce penibil!
CE PENIBIL!
O seara buna tuturor!

Alte discuții în legătură

Gripa porcina, intre interese financiare si soriciul obrazului... alex9ys alex9ys Doamnelor si Domnilor, prezenti pe acest forum... Cu plecaciune va rog de iertare pentru indrazneala de a posta o intrebare, care a capatat o consistenta ... (vezi toată discuția)
Gripa noua h1n1 si vaccinarea freeanifer freeanifer Buna ziua, O data cu inmultirea cazurilor de gripa @noua@ , si chiar decese as vrea sa stiu daca sunteti dispusi sa va vaccinati impotriva ei. Este o ... (vezi toată discuția)
H1n1 handsu handsu Gripa porcina este o exagerare - concluzioneaza CBS News din SUA . Cele mai recente date WHO sustin , ca in intreaga lume exista 415 mii de imbolnaviri ... (vezi toată discuția)