Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Eu am mai fost amenintat o data si am depus plangere. Respectivul a primit DOAR un avertisment (deci nu a platit nimic). Acum, daca fac plangere, nu voi face decat sa-l intarat si mai tare si imi va sparge cauciucurile din nou. Desi e posibil sa nici nu-mi fi spart rotile vecinul cu care m-am certat cu 3 zile inainte, ci vecinul pe care l-am reclamat la politie cu 3 luni in urma. Doar ei doi mi-au promis ca "ma rezolva" sau ca imi sparg cauciucurile.
Legat de evenimentul ce mi s-a intamplat zilele trecute, am actionat cum am crezut ca trebuie sa actionez: am chemat politia, au venit, au constatat paguba, am dat declaratie, le-am lasat datele de contact si lista cu suspecti (adica cei doi pomeniti mai sus). Mi-au spus ca vor cerceta cazul, dar sa nu-mi fac mari sperante. Daca nu am dovezi palpabile ca sa pot demonstra cine a fost, degeaba stim cine si in ce imprejurari m-a amenintat.
Ce mi-e mie ciuda: practic nu am nici o scapare: daca parchez pe domeniul public, acesta este deja revendicat (ilegal) de vecinii mai vechi, daca ma incumet sa parchez pe iarba, ma amendeaza primaria, daca vreau sa stric o gradina (sa iau gardul) - culmea, asa cum au facut, de fapt, si cei din blocurile vecine, sunt reclamat la politie / primarie si amendat din nou. Deci orice as face, legal sau ilegal, cineva este deranjat. Oricum as face, ma asteapta pedeaspa: fie ilegala de la vecinii care oricum nu vor fi prinsi de politie, fie de la primarie din cauza ilegalitatilor pe care sunt fortat sa le fac. AIUREA!
avokitten: multumesc pentru interventie; urmatoarea miscare este sa-mi pun alarma, insa nu stiu in ce masura ma voi putea proteja; probabil ca mai rau va fi, alarma mea urmand sa deranjeze iar pe cineva.
Asta e viata (mai ales in Romania)!
Din pacate asta este peste tot in Romania nu numai in Bucuresti. [...] M-am mutat in America!! [...] singura metoda