PLateste Contributia de sanatate in cota de 5, 5% daca se incadreaza in urmatorul text de lege: (deci nu are nimi cum spuneti dumneavoastra):
Potrivit dispozitiilor art. 257 lit. f) din Legea 95/2006, contributia la sistemul asigurarilor sociale de sanatate se datoreaza asupra veniturilor din cedarea folosintei bunurilor numai in cazul in care beneficiarul veniturilor nu realizeaza si:
a) venituri din salarii sau asimilate salariilor care se supun impozitului pe venit;
b) venituri impozabile realizate de persoane care desfasoara activitati independente care se supun impozitului pe venit; daca acest venit este singurul asupra caruia se calculeaza contributia, aceasta nu poate fi mai mica decat cea calculata la un salariu de baza minim brut pe tara, lunar;
c) venituri din agricultura supuse impozitului pe venit si veniturilor din silvicultura, pentru persoanele fizice care nu au calitatea de angajator si nu se incadreaza la lit. b);
d) venituri din indemnizatii de somaj;
f) venituri din pensii mai mici de 740 lei;
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Impozit c.a.s.
cristieni
SUNT ANGAJAT SI MI SE PLATESC CONTRIBUTIILE LA STAT , IAR ACUM MI-A VENIT DE LA SANATATE (C.A.S.) CA AM PLATIT PE CINCI ANI SI DIN ALTE ACTIVITATI ( CONTRACT ... (vezi toată discuția)