avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale delegatie SC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

delegatie SC

Buna ziua,
Sotia si-a infiintat de curand o societate comerciala la care este si administrator. Fiind la inceput, are o multime de chestii birocratice de facut.
Aveti ideea daca poate delega orice persoana (adica pe mine, prieten, ruda, fara sa fim angajatii firmei) sa duca si sa depuna documente la diferite institutii, alte societati etc., sa plateasca anumite taxe si impozite etc, si in general alte activitati care nu necesita vreo semnatura sau stampila din partea delegatului?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 17:35, 23 Aprilie 2012
Daca va face o delegatie fara probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegatie sc tmdtsc tmdtsc Buna ziua, Sotia si-a infiintat de curand o societate comerciala la care este si administrator. Fiind la inceput, are o multime de chestii birocratice de ... (vezi toată discuția)
Stampila delegatii externe adriana m adriana m Buna ziua tuturor,am si eu un ``of``.Angajatii mei lucreaza mai mult in strainatate(90%),facem prestari servicii automatizari,de cate ori vin din delegatie ,se ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl? sau infiintare af? adina23 adina23 buna, ziua sunt prima data pe acest forum, am si eu cateval nelamuriri. Vreau sa imi deschid propria afacere nu stiu ce este maia avnatjos SRL sau AF pentru ... (vezi toată discuția)