Divortam dupa 6 ani de cas si avem un baietel de 5 ani si sunt si gravida aproape de termen. M-a dat afara din casa in miezul noptii fiind proprietarul apartamentului, baiatul a ramas acolo.... si acum nu reusesc sa il vad deloc; imi spune ca el ma lasa dar sa fiu in ton cu programul lor lucru care nu o sa fie niciodata. De cateva saptamani ma duc la usa si nu sunt acasa, nu imi raspunde la tel si cand imi raspunde imi spune ca baiatul e la plimbare........ In casa nu ma mai lasa sa intru sa imi iau lucrurile zicand ca mi le aduce el la ai mei....lucru care nu s-a intamplat.
Help: imi vreau copilul si vreau ca viitorul bebe sa nu fie pe numele lui, desi e al lui.
Cum trebuie sa procedez si unde sa merg? Va multumesc anticipat
Daca mesajul pe care l-am postat anterior considerati ca v-a schimbat oarecum punctul de vedere luati in calcul cam cat s-ar putea sa-i schimbe o intreaga sedinta de mediere punctul de vedere al tatalui copiilor dumneavoastra. Tehnicile folosite de un mediator profesionist pot face minuni in cazurile de divort cu copii minori. Apelati cu incredere la un mediator autorizat, nu aveti nimic de pierdut, solutionarea cazului prin mediere este foarte rapida. Nimeni nu va poate garanta reusita medierii dar in cazul in care medierea se va incheia cu un acord, castigul va fi imens pentru toate partile implicate, incomparabil mai mare decat solutionarea printr-o hotarare judecatoreasca.
Am unde locui, am parintii in Bucuresti, au un apt cu doua camere, sunt singura la parinti, mama e invatatoare si tatal pensionar. Copilul a stat la ei 2 ani la gradinita pana cand s-a hotarat sotul ca sunt prosti si copilul nu mai are ce cauta acolo si l-a mutat cu gradinita. Ca sa isi gaseasca si el ocupatie...sa stea cu copilul in loc sa mearga la munca.
Cum fac dovada ca ii pot intretine pe amandoi?
La ce salariu se raporteaza asta?
Trebuie sa introduceti actiune de divort si separat pe cale de ordonanta prezidentiala incredintarea provizorie a minorului pana la solutionarea cererii de divort si incredintarea definitiva a copilului catre d-vs.Esential e sa faceti dovada ca aveti cu ce intretine ambii copii.