avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj

am terminat maternalul in 9 octombrie iarv din data de 12 octombrie mam angajat mie teama ca se va inchide am dreptul la somaj? tin sa precizez ca am iesit din somaj in maternal
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:50, 5 Mai 2012
la 1 septembrie 2009 sa suspendat pt ca am intrat in concediu prenatal chiar nu e posibil macar alea 3 luni ce au ramas . sincer miar placea sa imi ofere un job
1. Cand ati terminat CCC trebuia sa reveniti la somaj si apoi sa incheiati un CIM.

2. Din momentul in care ati inheiat un CIM pe perioada nedeterminata a incetat indemnizatia pentru somaj.

3. Pentru a beneficia de indemnizatie de somaj trebui ea aveti, cum v-am mai spus, 12 luni de cotizare la somaj, efectuate dupa revenirea din CCC.
Incetarea somajului nu este tot una cu suspendarea soamjului ... v-am intrebat daca somajul a incetat , iar dvs ati spus ca da ? ...

Ce am inteles eu .. ati fost in somaj , ati intrat in CCC , ati revenit din CCC si cu somajul ce s-a intamplat? .. sunt cele doua variante expuse de colegul meu @tudorvaleriu - suspendare sau incetare ...

Daca v-ati angajat in octmbrie 2011 , ar trebui sa lucrati cel putin pana in octombrie 2012 ca sa beneficiati din nou de somaj...
nuam incheiat somajul mai am inca la mine carnetul de somj
:-/ ... pai nu aveti cum sa cumulati somajul cu veniturile din salarii in acelasi timp ...c.i.m. pe ce durata este incheiat?
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Somaj, ccc, somaj CamyCam CamyCam Buna gasit! Ma puteti ajuta cu o intrebare: pot beneficia de somaj dupa terminarea concediului de crestere a copilului pana la 2ani (care se termina in oct ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa 2 concedii de creștere copil ioana123654 ioana123654 În situ următoare se poate primi șomaj? Pana pe 30 aprilie 2015 am fost în ccc, pe 1 mai 2015 m-am angajat la o firma pe perioada determinata iar în ... (vezi toată discuția)
Ccc edyflo edyflo daca gasesc de lucru inainte de terminarea celor 2 ani de CCC pot beneficia de indemnizatia de 500 lei/ luna pana la terminarea celor 2 ani ? mentionez ca am ... (vezi toată discuția)