avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Gazduire sediu social la Iasi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Gazduire sediu social la Iasi

Buna seara. Vreau sa deschid la iasi un srl si as vrea ca sediul social sa il am la biroul unui avocat pentru inceput. M-am tot uitat pe net , dar la Iasi nu am gasit vreun birou de avocatura care sa ofere acest serviciu. Ce sfaturi imi dati ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: thegoodguy , utilizator 18:33, 27 Septembrie 2015
Din ce stiu, puteti inregistra sediul la avocat dar nu aveti dreptul de a desfasura activitate. Trebuie sa deschideti un punct de lucru undeva (unde lucrati efectiv).
Puteti cauta avocati si in alte localitati.
Sediul social il puteti avea intr-o localitate si sa deschideti un punct de lucru la Iasi.
Vreau sa deschid un magazin online. La site imi mai trebuie punct de lucru ? Multumesc.
Buna ziua! Doresc sa fac si eu aceeasi chestiune similar cu dvs. sa deschid un magazin online si sa stabilesc sediul social la un avocat printr-un contract.
La fel sunt din Iasi, si nu stiu carui birou de avocati sa ma adresez cu aceasta problema? Ma puteti ajuta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online si consultanta si_monna si_monna Buna ziua! Am un magazin online cu produse babywearing. Vreau sa fac un curs de consultant babywearing. Decontarea cursului am inteles ca il pot face pe SC, ... (vezi toată discuția)
Infintare magazin online, srl cu sediu la un cabinet de avocatura. atomix60 atomix60 Buna ziua, doresc sa infintez un magazin online, cu care vreau sa vand produse electronice, calculatoare, telefoane, cabluri si tot ce tine de IT. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Pot infiinta un srl cu sediul social la domiciliul parintilor mei ? Cezar66 Cezar66 Vreau sa deschid un SRL ,cu sediul social al domiciliului parintilor mei,unde am si eu domiciliul de altfel. Ce acte trebuiesc depuse mai exact pentru a putea ... (vezi toată discuția)