avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada de proba

Buna ziua
Am si eu o intrebare:
Am avut un interviu la un fastfood.In urma interviului mi-au dat sa imi fac niste analize care au iesit in regula.In urma acestui fapt m-au chemat cu actele(copii) sa le aduc la dosar pentru angajare.M-au pus sa semnez ca vin intr-o perioada de proba de trei zile in urma carora daca le place cum lucrez ma angajeaza.Problema e ca am gasit ceva de lucru mai convenabil si in domeniul meu si nu mai doresc sa ma duc de proba la fast food trei zile.Cum trebuie sa procedez in acest caz?Pot suferi vreo repercursiune?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:03, 24 Aprilie 2012
Nu suferi nimic daca nu ai semnat contractul, ii anunti ca renunti la oferta lor.
Daca l-ai semnat poti renunta prin notificare scrisa catre angajator conf.art.31 alin.3 c.mun.
Daca nu ati semnat c.i.m. puteti sa renuntati la oferta facuta de acest angajator .. insa, ar trebui sa fie anuntat de aceasta decizie a dvs...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract de munca imediat dupa semnare Gilia_stud Gilia_stud Buna ziua! Am si eu o intrebare. O cunostinta a fost la doua interviuri de angajare. A primul acordul in urma primului interviu si a semnat contractul ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea unui pct de lucru Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,am o problema si anume: se desfiinteaza un punct de lucru deschis in alta localitate,acolo am 3 angajati la fast- food care sunt in perioada de proba ... (vezi toată discuția)
Semnarea ofertei de munca primite prin email? axelnuvola axelnuvola Buna ziua, urmeaza sa merg la un interviu pentru un loc de munca. Din cate am inteles firma respectiva, dupa ce trimite oferta finala prin email, solicita ... (vezi toată discuția)