avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... examen licenta DREPT
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

examen licenta DREPT

BUNA SEARA

am si eu o rugaminte la dv.am ales ca tema de licenta RECONSTITUIREA,lucrarea vreau sa o fac eu,dar nu stiu pur si simplu cum sa incep.trebuie sa contina 4 capitole si nu mai mult de 80 de pag.cum este mai bine sa procedez.?#-o
MULTUMESC DIN SUFLET
Cel mai recent răspuns: adygaby , utilizator 22:21, 24 Aprilie 2012
Achizitionati cat mai multa bibliografie apoi, cu siguranta, veti sti.
multumesc.am achizitionat aproape tot ceea ce tine de reconstituire.AUREL CIOPRAGA,LAZAR CARJAN,EMILIAN STANCU.....etc....dar......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune lucia l lucia l Sunt o studenta care doreste sa denunte o profesoara universitara pentru inselaciune.Am apelat la acesta pofesoara pentru a imi face lucrarea de licenta mie ... (vezi toată discuția)
Inselaciune licenta Nataliaa29 Nataliaa29 Buna ziua, In primavara am dat comanda pentru o lucrare de licenta. Am conversatiile in care ii solicit respectivului ca lucrarea sa nu fie plagiata, ... (vezi toată discuția)
Cuprins liceenta mariusghr mariusghr Buna seara, Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un cuprins pentru lucrarea de liceenta?? Eu am tot incercat dar nu prea reusesc deloc... Am facut 3 capitole ... (vezi toată discuția)