avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune

Sunt o studenta care doreste sa denunte o profesoara universitara pentru inselaciune.Am apelat la acesta pofesoara pentru a imi face lucrarea de licenta mie si unei colege avand in vedere ca ne era frica ca lucrarea sa nu contina prea multe greseli ne a fost recomandata acesta si am inceput colaborarea cu dansa contra cost ,doar ca doamna ne a facut doar 2 capitole acum 3 luni si de atunci nimic ,am stabilit cu dansa ca 18 Mai ne va da lucrarile complete cu tot ce implica acest lucru si le vom prezenta profesoarei noastre coordonator doar ca acesta domna in accea zi nu a mai ajuns la intalnire a trimis un student de al dansei cu ce aveam deja cele 2 capitole si le avea si profesoara nostra coordonatoare pe mail trimise de noi, i am virat banii in contul ei in banca avem chitante ,biletele de tren ,mailuri ,smsuri in care doamna ne scrie ca ne va da lucrarea ,aceasta domna nu vrea sa inteleaga ca daca in 2 saptamani nu avem referat de la profesoara coordonatoare pe lucrare avem ex de licenta compromis si ca nu putem sa asteptam noi cat vrea dansa sa ne dea lucrarea pur si simplu nu ii pasa de noi dorim in cazul in care vom pierde inscrierea la ex de licenta sa depunem o plangere penala in acest caz pentru inselaciune.Mentionez ca profesoara nu lucreaza la facultate unde suntem noi studente astept raspunsul dumneavoasta va multumesc.

In afara culpei dvs care poate fi penala sau doar morala , aceasta atitudine arata altceva , care se poate numi - printr-o exprimare eleganta - lipsa de pregatire si care ulterior isi va spune cuvantul in devenirea dvs.
Cum ati dovedi dvs existenta intelegerii dintre dvs si respectiva persoana (bani contra lucrari)?
Aceasta persoana poate declara ca a primit bani de la dvs pentru cu totul alte motive , nu neparat pentru a va efectua lucrarea.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Mai 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
In primul rand noi am colaborat la aceasta lucrare nu am luat o gata facuta cum vad ca aveti impresia dumneavoastra sa fim seriosi cati studenti nu apeleaza la un mic ajutor pentru a fii siguri ca ceea ce fac este bine .Am mailurile in care imi sunt trimise datele doamnei (contul,suma ceruta de dansa pentru acest serviciu )si chiar martori persoana care ne a pus in contact cu aceasta si care a discutat cu ea suma si totul.
raspuns dur: aveti 2 saptamani sa va puneti creierul la contributie si sa va faceti singura lucrarea de diploma.
scuze, aceasta e realitatea, va furati singura caciula cum se spune...dar in final e optiunea dvs.
raspuns concret: faceti plangere la politie dar luati in considerare si consecintele ce se vor rasfrange asupra dvs.
pentru a fi sigur ca ceea ce scri in lucrarea de diploma e bine, corect, cu valoare....te consulti direct cu coordonatorul lucrarii de diploma (acesta e rolul cordonatorului lucrarii de diploma) nu apelezi la subterfugii.
dar ma rog....e o vorba veche care spune "sacul cu argumente e mare" !
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Mai 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Pe noi ne "omoara" intotdeauna "capra vecinului"
Iata dovada :

sa fim seriosi cati studenti nu apeleaza la un mic ajutor pentru a fii siguri ca ceea ce fac este bine


Sa fiti dvs. si colega dvs. serioase si sa incercati sa nu transformati munca altora in "mic ajutor" , mai ales ca exprimarea dvs. din prima postare nu lasa loc de alta interpretare.

Lasati-i pe altii in pace si incercati dvs . sa fiti in regula , dar mai ales sa invatati cu folos si sa nu ingrosati randurile "posesorilor de diplome".
In rest , va urez mult succes la redactat lucrarea si mai ales , ganduri bune !
Avand in verede ca doamna coordonator ne spus clar sa facem lucrare cum vrem pentru ca ea are peste 50 de studenti in coordonare si nu are timp sa se ocupe de fiecare in parte si nici cel putin nu ne a pus la dispozitie o bibliografie cum fac alti coordonatori ce sa fac potate imi spuneti dumneavoastra ??????????Sa fac plangere in potriva doamnei coordonator?????Din acest motiv am apelat la acest ajutor .

Alte discuții în legătură

Vanzator fals de lucrari de licenta pe net nikolleta nikolleta avand chitanta .. am trimis 400 ron.. unde pot reclama pers caruia i..am trimis banii? are site cu LUCRARI LICENTA.. Siur pacaleste multi studenti ... ... (vezi toată discuția)
Care sunt procedurile legale de urmat in caz de inselaciune? AdrianaO AdrianaO In urma cu 2 luni, impreuna cu alte 4 prietene am apelat la un individ pentru a ne realiza licentele pentru facultate. Banii (500 ron/persoana) i-a vrut ... (vezi toată discuția)
Inselaciune licenta Nataliaa29 Nataliaa29 Buna ziua, In primavara am dat comanda pentru o lucrare de licenta. Am conversatiile in care ii solicit respectivului ca lucrarea sa nu fie plagiata, ... (vezi toată discuția)