buna dimineata....am si eu o problema...surorii mele ia propus o prietena sa mearga in India pentru un cetatean indian ce doreste viza,i sa spus ca nu trebuie sa se marite doar sa il ajute cu Viza....exista vreun risc sa se intample vreo ceva sau sa nui fie aprobata cererea pentru viza???....multumesc mult
De ce crede ca daca merge in India va primi viza? Pentru a primi viza trebuie sa ii faca o invitatie din România, cu avizul ORI si sa dovedeasca ca are unde sa il cazeze.
Merge in India pentru a face ce? Vrea să se roage pe la Consulatul român de la Delfi să ii dea viza?
Trebuie sa fiti mai explicita in solicitarea dumneavoastra. Cine solicita viza ? cetateanul indian ? Atunci de ce ar fi necesara vizita surorii dumneavoastra in India?
E necesara vizita pentru ca daca cei 2 nu se vad nu se considera un motiv intemeiat de a veni mai apoi cetateanul indian in Romania. Nu i se aproba invitatia de catre cei de la ORI daca cei 2 nu fac dovada ca ei se cunosc, sau vazut fata-n fata si doresc, doar doresc, sa-si intemeieze o familie. E o strategie:pleasantry: Daca ne intrebati de riscuri sfatul meu e sa stati deoparte.