Buna dimineata!Mama mea provine dintr-o familie cu 3 copii.In timpul vietii parintii au lasat casa si pamanturile din comuna Jilava fiului cu care locuiau cu contract de intretinere,scuze dar imi scapa denumirea juridica.Fiul a decedat inaintea parintilor,iar acum au decedat de 4 ani si parintii.Fetele nu au mostenit nimic si nu au vazut actele de mostenire,acestea aflanduse la nora si fiul acesteia.Sora mamei doreste sa recupereze de la primarie terenurile parintilor de care acestia au fost deposedati.Stie care au fost locatiile si in sensul acesta impreuna cu mama mea au facut la notariat un act din care rezulta ca sunt mostenitoarele defunctilor,atat ele cat si fiul fratelui,dar lucrurile sau blocat si mama mea nu stie cum sa procedeze in continuare.Daca mai poate face o cerere la primarie pentru punere in posesie,ce documete trebuiesc?Mama locuieste in Bucuresti dar sora ei in Jilava,iar fiul acesteia este cel care a insistat sa recupereze terenurile ,el fiind consilier la primarie.Exista din partea mamei suspiciuni ca acestia au incerca sa faca totul pe cont propriu. va multumesc anticipat
Faceti cerere la primarie in sensul ca solicitati eliberarea titlului de proprietate pe numele tuturor mostenitorilor si anexati o copie a certificatului de mostenitor.
Drepturi mostenire
geta2005
Soțul meu ,fiu unic a decedat înaintea mamei lui eu nora am dreptul la mostenire , casa si terenul soacrei mele ? Mentionez ca nu am avut copii cu soțul meu. (vezi toată discuția)
Masa succesorala
tatianato
Buna seara!Am urmatoarea problema :bunicii mei au decedat acum 10 respectiv 6 ani,ei au avut 3 copii,unul dintre ei decedand acum 16 ani.Mostenitoarele mama si ... (vezi toată discuția)