avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... In legatura cu un credit de refinantare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

In legatura cu un credit de refinantare

Buna ziua. In cazul unui credit de refinantare aprobat, as dori sa stiu daca creditele refinantate (ce contin doua carduri de cumparaturi) se inchid automat sau raman banii in conturi cum au fost acum doi ani. Multumesc.

Alte discuții în legătură

În urmă cu aproximativ 6 ani am avut mai multe carduri de cumpărături ... Claudia Dinicu Claudia Dinicu În urmă cu aproximativ 6 ani am avut mai multe carduri de cumpărături și un credit de nevoi personale. Acum 5 ani am făcut un credit de refinanțare, ... (vezi toată discuția)
S-a acceptat refinantarea - banca imi solicita sa inchid alte doua conturi nitzu_laura nitzu_laura am facut o refinantare,suma acordata nu a cuprins tot ceea ce s-a trecut in contractul de refinantare.doua conturi(carduri de cumparaturi)au ramas ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca in urma unei refinantari se pastreaza unele credite kult21 kult21 Buna ziua, In urma unei refinantari la o banca pentru a plati la alta banca creditul principal si 2 carduri de cumparaturi , s-a achitat doar creditul ... (vezi toată discuția)