avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită În urmă cu aproximativ 6 ani am avut mai multe ...
Discuție deschisă în Executare silită

În urmă cu aproximativ 6 ani am avut mai multe carduri de cumpărături ...

În urmă cu aproximativ 6 ani am avut mai multe carduri de cumpărături și un credit de nevoi personale. Acum 5 ani am făcut un credit de refinanțare, prin care am achitat integral aceste datorii. Am dovezi ale plăților (ordine de plată) și contractul de refinanțare, însă nu am solicitat la acel moment adrese de închidere a creditelor vechi.
În urmă cu aproximativ 2 ani, un executor judecătoresc a instituit poprire pe salariul meu pentru aceleași datorii deja achitate. Nu am contestat atunci executarea deoarece eram plecată din localitate și nu aveam acces la documente. Poprirea este încă activă și în prezent.Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Sveti , utilizator 15:51, 10 August 2025
Nu mi se pare ok. Închiderea vechilor credite nu e automată prin noul contract de refinanțare?Imi dați emoții că și eu am închis așa niste carduri și credite vechi.Interesați-vă la băncile la care ați avut cardurile și la banca la care ați refinanțat.De obicei se primește pe mail decizia de închidere.Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In legatura cu un credit de refinantare pacinoo pacinoo Buna ziua. In cazul unui credit de refinantare aprobat, as dori sa stiu daca creditele refinantate (ce contin doua carduri de cumparaturi) se inchid automat ... (vezi toată discuția)
Refinantare newguy newguy Am facut o refinantare la o banca din Bucuresti. Cand am semnat contractul mi s-a explicat ca trebuie sa aduc adresele de inchidere de la cealalta banca unde ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca in urma unei refinantari se pastreaza unele credite kult21 kult21 Buna ziua, In urma unei refinantari la o banca pentru a plati la alta banca creditul principal si 2 carduri de cumparaturi , s-a achitat doar creditul ... (vezi toată discuția)