avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... avem o problema cu conducta de scurgere de la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

avem o problema cu conducta de scurgere de la bloc

conducta de scurgere (canal) de la capatul blocului la primul canal(distanta de la bloc la canal 4 m) s-a spart cei de la apa canal spun ca nu-i proprietatea lor la cine trebuie sa ma adresez pentru remedierea problemei
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:17, 25 Aprilie 2012
Un fel de "racord". Da! :)
Sunt administrator si am acesta problema destul de des, fiind multe bai si bucatarii pe o coloana proportional de mica capacitate fata de necesar sau fata de blocuri normale cu scari de 4 apartamente pe etaj.

Din fericire de cele mai multe ori problemele apar la canalul al doilea si chem Apa Nova.
Am inteles si este explicabil, traiam cu impresia ca este a lor pana la intrarea in subsol. Multumesc.
sicutza68 a scris:

conducta de scurgere (canal) de la capatul blocului la primul canal(distanta de la bloc la canal 4 m) s-a spart cei de la apa canal spun ca nu-i proprietatea lor la cine trebuie sa ma adresez pentru remedierea problemei

Apelati la meseriasi in domeniu.
Se sapa pe langa canal, se inlocuieste conducta sparta cu una noua si poate de diametru mai mare pentru a nu se infunda pe viitor. Ultima operatiune de acest fel am realizat-o cu aproximativ 1500 lei (conducta diametru 200, pe o diatanta de 4 metri, cu reductii pentru alte 4 coloane mai mici, basa desfundata si conducta reasezata pentru a avea unghi mai bun de scurgere).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi iese wc-ul in casa! ralucarrie ralucarrie Buna ziua!Am si eu o problema grava,stau la bloc si din data de 12 noiembrie 2011mi se infunda canalul de scurgere principal,imi iese in casa toata ... (vezi toată discuția)
Lucrari de reparatii kilimanjaro kilimanjaro Saptaman trecuta am avut o problema cu scurgerea de la bucatarie..si am chemat meseriasi..Au constatat ca e coloana infundata au bagat soparla si rezolvat. ... (vezi toată discuția)
Canalizare bloc- de la iesirea din bloc si pana la strada florin.campean florin.campean Buna seara , as dori sa va inreb cui apartine canalizarea blocului, partea cuprinsa de la iesirea din bloc si pana la racordul din strada. Ma refer la faptul ... (vezi toată discuția)