avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj la divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj la divort

sunt casatorita si am luat decizia sa divortez ptr anumite brobleme de familie.am cu actualul sot o casa cu imprumut ipotecar dupa divort ci la partaj ce se va intampla cu casa?putem sa ramanem unul din noi cu casa?
Cel mai recent răspuns: nicoloeta2006 , utilizator 13:22, 26 Aprilie 2012
Cine va ramane cu casa, va plati si ratele la banca, va prelua creditul
si daca nu ajungem la nici un acord care sa ramana cu casa?cred ca o sa luptam amandoi ptr casa.cel care ramane cu casa trebuie sai dea celuilalt ceva bani?
Da, cel ce ramane cu casa, il despagubeste pe celalalt pt cat a contribuit la avans sau la plata ratelor
eu imi daream sa raman cu casa dar daca trebuie sai dau bani sotului eu nu am posibilitate sai platesc daca el ramane cu casa si mie numi da bani care mi se cuvine tinund cont ca renunt mai am vreo sansa sa recuperez ceva?e vreo forma legala'
Prin executare silita, puteti recupera daca raman bani dupa achitarea ipotecii.

Daca sunteti la inceput de credit, suma de despagubire, nu poate fi prea mare.
Nu stiu cat " face" casa,cand ati luat-o, cat ati luat credit si cat mai aveti de plata, faceti si dvs niste calcule, se poate sa renteze mai mult sa-l lasati lui tot si s-o luati de la capat.
Ultima modificare: Joi, 26 Aprilie 2012
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Cum sa divortez la notar? monica2000 monica2000 buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o problema. am 24 de ani sotul are 32, suntem casatoriti de 2 ani si in ultima perioada nu ne mai intelegem. suntem impreuna ... (vezi toată discuția)
Partaj nicolae_valentin nicolae_valentin eu si cu sotia mea am facut un imprumut cu ipoteca si cate un inprumut de nevoi personale ca sa construim o casa . in prezent eu platesc ratele de imprumut la ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar viorelh viorelh Buna ziua, Am contractat un credit ipotecar in 2007 cu termen final, 24 ani in CHF ( super oferta la banci in acea perioada), care in timp s-a dovedit a fi ... (vezi toată discuția)