>Acum, din Contul tau / Preferinte, va puteti gestiona prezenta gratuita in Catalogul Profesional al Avocatnet.ro, precum si abonamentele gratuite la newsletterele noastre.
>
>Alin Popescu
Domnule Alin Popescu
Am completat Tabloul Profesional de circa 3 -4 saptamani. Am scris la interval de 10 zile si mi sa spus ca vinerea urmatoare se verifica. au trecu Trei vineri si inic ca e alba sau neagra. Intre timp v-am scir mai multe e-mailuri de la consultantajuridica@home.ro. Doresc macar asa daca fac public sa mi sa zica da sau ba. Ca in caz contrar avem de face cu practica necinstita. Multumesc!
MIHAIJURIDIC a scris:
>Domnule Alin Popescu
>Am completat Tabloul Profesional de circa 3 -4 saptamani. Am scris la interval de 10 zile si mi sa spus ca vinerea urmatoare se verifica. au trecu Trei vineri si inic ca e alba sau neagra. Intre timp v-am scir mai multe e-mailuri de la consultantajuridica@home.ro. Doresc macar asa daca fac public sa mi sa zica da sau ba. Ca in caz contrar avem de face cu practica necinstita. Multumesc!
Stimate Domn,
De tot atatea zile sta scris mare, pe prima pagina a catalogului profesional, urmatorul anunt: "Pentru ca am primit plangeri potrivit carora in ultima perioada, in Catalogul Profesional Avocatnet.ro au fost inscrise date neconforme cu realitatea, de catre anumiti utilizatori, consideram ca singura posibilitate de a informa corect publicul nostru este aceea de a pastra (pana la identificarea unor solutii de rezolvare a acestei probleme) in cadrul catalogului doar acele profesii a caror exercitare poate fi verificata: avocati, notari, contabili, traducatori, lichidatori, executori judecatoresti.".
Va multumesc,
Alin Popescu
>MIHAIJURIDIC a scris:
>>Domnule Alin Popescu
>>Am completat Tabloul Profesional de circa 3 -4 saptamani. Am scris la interval de 10 zile si mi sa spus ca vinerea urmatoare se verifica. au trecu Trei vineri si inic ca e alba sau neagra. Intre timp v-am scir mai multe e-mailuri de la consultantajuridica@home.ro. Doresc macar asa daca fac public sa mi sa zica da sau ba. Ca in caz contrar avem de face cu practica necinstita. Multumesc!
>
>Stimate Domn,
>
>De tot atatea zile sta scris mare, pe prima pagina a catalogului profesional, urmatorul anunt: "Pentru ca am primit plangeri potrivit carora in ultima perioada, in Catalogul Profesional Avocatnet.ro au fost inscrise date neconforme cu realitatea, de catre anumiti utilizatori, consideram ca singura posibilitate de a informa corect publicul nostru este aceea de a pastra (pana la identificarea unor solutii de rezolvare a acestei probleme) in cadrul catalogului doar acele profesii a caror exercitare poate fi verificata: avocati, notari, contabili, traducatori, lichidatori, executori judecatoresti.".
>
>Va multumesc,
>Alin Popescu
de la MIhaijuridic
RAspuns, constat cu surprindere ca avantajati anumite profesii in raport cu cea de consilier juridic. Credeam ca textul Legii nr. 514 si Satutul acelei profesii sunt de ajuns in ce priveste ingradirea dreptului de a profesa. Sunt stupefiact de masinatiunea care a fost pusa in aplicare de avocati parlamentari impotriva juristilor. Concluzia este ca le este frica de juristi tineri si bine pregatiti. Au facut din profesia asta un nimic, suntem tratati de toti ca niste impostori. CUlmea este ca se spune ca se face conform cerintelor din UE, dar partea interesanta aici apare toti licentiati in stiinte juridice din Europa si de peste Ocean pot profesa imediat dupa faculatate, ce-si doresc. DAr noi romani aplicam totul dupa ureche si daca nu exista inventam noi o gaselnita tip eschrocherie cu iz de ingradirea a drepturilor. DE ce nu suntem sprijiniti sa profesam ni se pun piedici incepind de la Ministerul Injustitiei , Registrul Comertului, etc. Majoritatea angajatorilor s-au invatat sa iti ofere maxim 2,8 milioane lei, acesta fiind si un criteriu de selectie la interviu de angajare. Ca la noi la nimenea sau UNica si fascinanta Romanie.
Am curajul sa spun lucrurilor pe nume www.consultantajuridica.home.ro