Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

ContSters136493 
	    	Utilizator

ContSters136493 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 bip	                   

o persoana aflata in somaj si care incheie (in calitate de asistent in brokeraj persoana fizica) un mandat de brokeraj cu un broker de asigurari, mai poate ... (vezi toată discuția)
	                    bip	                   

o persoana aflata in somaj si care incheie (in calitate de asistent in brokeraj persoana fizica) un mandat de brokeraj cu un broker de asigurari, mai poate ... (vezi toată discuția)

narval69	                   

In decembrie 2009 am fost disponibilizat si am depus actele pentru obtinerea ajutorului de somaj, inclusiv adeverinta eliberata de Fisc.
Din 2007 eram ... (vezi toată discuția)
	                    narval69	                   

In decembrie 2009 am fost disponibilizat si am depus actele pentru obtinerea ajutorului de somaj, inclusiv adeverinta eliberata de Fisc.
Din 2007 eram ... (vezi toată discuția)

flatcomg	                   

Daca sunt somera pot sa-mi fac contracte de colaborare in diferite domenii ( sanatate,asigurari,etc ) fara sa pierd somajul ?  (vezi toată discuția)
	                    flatcomg	                   

Daca sunt somera pot sa-mi fac contracte de colaborare in diferite domenii ( sanatate,asigurari,etc ) fara sa pierd somajul ?  (vezi toată discuția)