avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1758 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general MODALITATEA DE A FACE UN BUY BACK IN GERMANIA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

MODALITATEA DE A FACE UN BUY BACK IN GERMANIA

Buna ziua ,

Ma intereseaza , daca am o masina pe firma din Romania platitoare de tva si doresc sa fac un buy - back in Germania avand acordul firmei din Germania de la care voi cumpara alta masina , care sunt etapele de parcurs legale pentru a face acest lucru .

Alte discuții în legătură

Este legal sa fac un buy back o masina din romania pentru germania bortos bortos Buna ziua , As dori sa stiu daca am o masina inmatriculata in Romania pe firma , as putea sa fac un buy back in Germania .Daca da , as dori sa stiu care ... (vezi toată discuția)
Inchidere leasing prin buy back din punct de vedere contabil lora8511 lora8511 Buna ziua. Am si eu urmatoarea situatie. Am o masina in leasing financiar, au trecut 3 ani de la incheierea contractului, mai avem 2 pana la ... (vezi toată discuția)
Am încercat să înmatriculez în românia o mașină nouă, cumpărată în italia, și mi s-a cerut să plătesc din nou tva. este normal? huiualexandru huiualexandru Buna ziua. Astăzi am incercat sa înmatriculez in Romania, masina cumpărată noua din Italia, in mai 2018. Sunt persoana fizica, iar la anaf mi-au cerut sa ... (vezi toată discuția)