avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... ESTE LEGAL SA FAC UN BUY BACK O MASINA DIN ROMANIA ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

ESTE LEGAL SA FAC UN BUY BACK O MASINA DIN ROMANIA PENTRU GERMANIA

Buna ziua ,

As dori sa stiu daca am o masina inmatriculata in Romania pe firma , as putea sa fac un buy back in Germania .Daca da , as dori sa stiu care sunt etapele de parcurs .
Practic doresc sa vand masina in Germania (BUY BACK ) , ca avans si sa pun diferenta pt. a achizitiona o masina noua din Germania .
Cel mai recent răspuns: bortos , utilizator 00:53, 12 Aprilie 2012
Pai logic ar fi sa intrebati firma careia intentionati sa ii vindeti masina in regim buy-back. Daca firma este de acord sa cumpere masina, vedeti ce proceduri sunt necesare din punct de vedere contabil.
E doar o prezumtie.
da firma din Germania este de acord sa fac buy back dar nu stiu care sunt etapele de a vinde masina in Germania buy back

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitatea de a face un buy back in germania bortos bortos Buna ziua , Ma intereseaza , daca am o masina pe firma din Romania platitoare de tva si doresc sa fac un buy - back in Germania avand acordul firmei din ... (vezi toată discuția)
Inchidere leasing prin buy back din punct de vedere contabil lora8511 lora8511 Buna ziua. Am si eu urmatoarea situatie. Am o masina in leasing financiar, au trecut 3 ani de la incheierea contractului, mai avem 2 pana la ... (vezi toată discuția)
Diferenta de la o nota de plata gresita ... adirotaru adirotaru Buna, Am o problema si caut o lamurire in comunitate si anume: In urma cu 2 ani am achizitionat o masina noua de la un concesionar, care mi-a intocmit o ... (vezi toată discuția)