Buna, urmeaza sa fiu executat silit pentru ca nu mai pot plati rata la un credit ipotecar. Ideea e ca terenul aflat sub ipoteca nu va acoperi nici jumatate din suma. Aici este problema , noi avand un teren si o casa in constructie pe numele nostru. De salar nu ma intereseaza daca se atinge, ideea este sa nu imi ia casa. Ipoteca este pusa doar pe acel teren care sunt dispus sa-l las bancii, girant suntem doar eu cu sotia, problema e cu terenul+casa aflata in proprietate. Mai mentionez ca terenul aflat sub ipoteca este al mamei mele, dar ea nu este girant, mai poate ei sa-i faca ceva in afara de teren? Ce sa facem? Sa schimb proprietarul teren+casa, pot sa-l trec pe un cumnat? Multumesc!
inca nu am incetat efectuarea platii ratelor, ideea e daca este o sulutie
in ce conditii se poate face o revocare a vanzarii de catre executor???...cum trebuie procedat, eu momentan fiind cu plata la zii a ratelor...dar nu o sa mai pot plati...si doresc sa pragatesc terenul, va rog ajutor...multumesc
Solutia e sa incercati sa platiti.
Sa instrainati bunurile , nu e o solutia cea mai buna.. odata ca va costa, apoi ca e indreptatit creditorul sa ceara revocarea actelor frauduloase incheiate in dauna sa, apoi , riscati ca bunurile sa ramana ale cumnatului
daca puteam plati, nu eram aici sa va cer sfatul, eram la munca...mi se pare anormal ca o persoana de buna credinta sa cumpere un teren dupa care sa se trezeasca ca il pierde pentru ca vanzatorul era dator la banca...